Gran Canaria

Greenfee Golf

GreenFee op Gran Canaria

Greenfee is de bijdrage die een golfspeler aan de exploitant van een complex betaalt om een aantal holes te spelen (meestal 9 of 18). De hoogte van de greenfee verschilt per golfbaan. Voor het spelen van 18 holes betaalt men tussen de 30 en 60 euro. In het weekend is de greenfee vaak iets hoger.GreenFee is eigenlijk gewoon het bedrag om te mogen golfen.

Soms krijgt een bezoeker korting op de greenfee als hij wordt geïntroduceerd door een lid van de club. Meestal moet dat lid dan met deze bezoeker meespelen. Bron

Een GreenFee-voucher is een voordeel coupon die geldig is bij de aangesloten banen en partners. Met een GreenFee-voucher kunt u gebruik maken van een korting, arrangement of voordeel zoals op de voucher is omschreven.

Als GreenFree-Gold Member kunt u onbeperkt gebruik maken van alle vouchers die worden aangeboden. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u de voucher afdrukken en overhandigen op de baan waar u de vermelde korting ontvangt.

Greenfee Golf in Maspalomas op Gran CanariaEen GreenFee-voucher staat automatisch op naam van de houder (GreenFee Member) en is derhalve niet overdraagbaar. Een GreenFee bestaat vandaag in verschillende vormen zoals budget, uw wensen en uw smaak.

Om de prijs te drukken bestaat er ook een Golf pass. ANWB Golf in Nederland bijvoorbeeld stelt voor golfers zo een Golf Pass te koop. Een Golf Pass is een lidmaatschap en geeft tal van ledenvoordelen. Voor alle zekerheid zou u toch beter thuis reeds online de prijzen checken en vergelijken.

GreenFee-voucher locaties en partners bieden verschillende voordelen en kortingen aan:
o.a.:

  • 2 voor 1
  • 3 voor 2
  • 4 voor 3
  • Arrangementen tegen een speciale prijs
  • Een percentage (%) korting of geldbedrag op het standaardtarief
    Bron

Links GreenFee prijzen & Totaal pakketten:

Gran Canaria Golf Services ->
Meloneras Golf GreenFee prijzen ->
Maspalomas Golf GreenFee prijzen ->
GolfDirect ->
Exclusive Destinations ->
Pegase Golf ->
Active Golf ->
Corendon Golf ->
Greenbay Golfcruises ->