Gran Canaria

Wie ben ik ?

Wie ben ik ?

Mechelen de mooiste stad van Vlaanderen

Ik woon in België in de mooiste stad van het land, Mechelen gelegen in de provincie Antwerpen. Ik kan u zeker aanraden om de stad waar ik ben geboren een bezoek te brengen. Mechelen heeft een mooie geschiedenis, prachtige gebouwen en parken.

De laatste jaren is de stad sterk gemoderniseerd en gerenoveerd, met dank aan het stadsbestuur. En het is pas het begin. Mechelen is volop in beweging. Er valt nog veel meer te vertellen maar dat komt misschien later wel …

Mijn hobby’s en interesse’s

Mijn interesses zijn vloggen, het internet afschuimen, muziek uit de jaren 60 en 70 beluisteren en om mijn ogen gezond te houden kijken naar mooie vrouwen, slank of volslank het maakt niet uit.
Websites allerhande ontwerpen is ook één van mijn belangrijkste hobby’s. Maar we mogen zeker niet vergeten dat ik zeer graag reis.

Vakantie en reizen door de jaren heen

Door de jaren heen heb ik al veel landen mogen bezoeken als Italië, Frankrijk, Duitsland, Roemenië en vanzelfsprekend de Canarisch eilanden. Onze eerste vakantie van één van de 8 toeristische eilanden was Tenerife. Het volgende jaar was Gran Canaria onze keuze.

Vanaf de eerste keer was het eerste liefde. Nu gaan we al veel jaren naar dit mooie eiland met een prachtige natuur, strand en binnenland. De inwoners van Gran Canaria zijn zeer vriendelijk en gastvrij.

De liefde was intussen al op zijn hoogtepunt en toen kwam ik op het idee om de spaanse taal te leren. De reden hiervoor is in de eerste plaats om mij beter verstaanbaar te maken bij de lokale bevolking. Dit is belangrijk om vrienden te maken op het eiland, en om in de nabije toekomst op Gran Canaria te gaan wonen.

Het ontstaan van de website over Gran Canaria

Een website maken als deze over Gran Canaria neemt veel tijd in beslag. Informatie opvragen en opzoeken is zeer tijdverslindend. Dankzij mijn vrienden op het eiland en mijn ervaring tijdens de verblijven op Gran Canaria kan ik u de meest relevante informatie verstrekken. De website word bijna dagelijks aangepast. Iedere maand stijgt ook het aantal bezoekers op de website. Ik doe het met plezier om u als reiziger naar mijn geliefde eiland, de informatie te geven die belangrijk is voor een zorgzaam verblijf tijdens uw vakantie.

Echter een website maken en onderhouden is niet gratis. Hosting, een domeinnaam, afbeeldingen aankopen, enz … Ik probeer de uitgaven een beetje te verzachten met reclame op de webpagina’s. Deze reclame rendeert echter niet genoeg om alle kosten te dekken. Een kleine gift is altijd welkom. Giften kan u vrijblijvend overschrijven via Paypal. Ik zal er u zeer dankbaar voor zijn.

Wat kan ik u nog meer vertellen, nog zeer veel maar dat is hier niet de bedoeling toch ?
U kent me nu toch al een beetje beter, heb je toch nog vragen dan hoor ik deze graag van u. Dit kan via het contactformulier.

Groetjes
Verschueren Eddy