Gran Canaria

Gratis telefoneren

Gratis bellen naar het buitenland

Gratis bellen kan je eigenlijk ook vandaag al. Een voorwaarde is dan wel dat je over een WIFI netwerk beschikt. Bellen wereldwijd via VOIP ( Voice over IP ). Dit is bellen via internet zonder gebruik te maken van een gsm netwerk, of toch wel maar dan via een data abonnement. Aanbieders om VOIP te bellen zijn er voldoende, ik ga ze hier niet allemaal vernoemen want dan heb ik meer dan 1 pagina nodig.

VOIP gratis bellen Gran Canaria

U kent waarschijnlijk Skype, maar ook Viber is een aanbieder van gratis bellen. Voorwaarde om gratis te bellen is dan wel dat beide smartphones een account moeten hebben. Heb je dat niet dan moet u nog steeds belkrediet aankopen. Dat noemen ze dan Skype Out of Viber Out. Misschien ook niet vergeten dat het vroegere Google Voip nu geintegreerd is in Hangouts. Deze dienst word regelmatig verbetert en uitgebreid.

Uiteraard kan je ook volledig gratis telefoneren met een voip account. U dient dan enkel een account aan te maken, maar geen belkrediet te kopen. U kan vanaf dan gratis bellen naar iedereen die ook een account heeft bij dezelfde voip aanbieder. Bijvoorbeeld van Skype naar Skype bellen is steeds onbeperkt gratis. De enige kost is uw data verbruik als er geen wifi in de buurt is. Een snelle internetverbinding is nodig voor een stabiele verbinding.

Video bellen via een webcam
Beeldbellen of Video bellen, wie kent het niet, u waarschijnlijk ook. Wat is mooier dan vanop je vakantie hotel of een terrasje via je smartphone of tablet met iemand thuis te bellen en elkaar dan ook nog is live te kunnen zien. Dit is mogelijk via een webcam als webcam app.

Video bellen met Skype en WhatsappBeeldbellen kan dus ook vanuit het buitenland, en bovendien gratis via een wifi netwerk.
Beeldbellen via een data 3G of 4G verbinding is daarentegen niet gratis omdat u een data abonnement moet aankopen.

Bellen via de webcam is zeker de toekomst. Je hebt er wel een stabiele internet verbinding voor nodig en dan liefst breedband. Voordeel hier is dat u ook met een tablet via een app kan bellen. Feit is dat je voor al die gratis beldiensten een app ( applicatie ) moet downloaden.

[showad block=725]Je hebt het misschien al gehoord of gelezen op het nieuws, maar als alles een beetje meezit kunnen we binnenkort vanaf onze vakantie bestemming op Gran Canaria gratis bellen, sms’n en internetten in geheel Europa. FreedomPop noemt het bedrijf.

België zou als eerste aan de beurt zijn, daarna zullen snel andere Europese landen volgen. De eerste berichten schrijven dat u 200 minuten gratis zou kunnen bellen. Voorwaarde is wel dat u reclame zal moeten aanvaarden, zoniet zal je goedkoop een abonnement kunnen kopen. Ik blijf alvast voor u alle veranderingen opvolgen.
Bron zdnet.be

Tijden veranderen, dat is ook geldig voor de mobiele providers. Sommige providers zoals BASE in België bieden hun klanten nu al een abonnement of bundel aan inclusief bellen, sms’n en internetten in geheel Europa. Dit zonder bijkomende kosten zoals roaming. Alle tips over een mobiele bundel in uw thuisland, is steeds welkom via het contactformulier.

Bezoek ook de pagina “Tips en Suggesties” voor meer informatie over smartphone en tablet apps, aloe vera en andere onderwerpen. Meer lezen …