Gran Canaria

Party in Playa del Ingles

Party in Playa del Ingles

Fuiven en feesten in Playa del Ingles, je krijgt er maar niet genoeg van. Ik heb samen met u de uitgaansbuurt aan de Paseo Maritimo, de Plaza en de Kasbah al ontdekt, maar er is nog veel meer voor een echte Party in Playa del Ingles dan je denkt.

Feesten in de talrijke bars en shows in Playa del Ingles

Je hoeft echt geen party planner te zijn om uit de bol te gaan in Playa del Ingles. Een party dress code is zelfs in de meeste gevallen niet nodig. Parties vind u op bijna iedere hoek van de straat. Ik neem u graag mee naar het nachtleven van Playa del Ingles.

Uitgaan in El Chaparral

Niet zo ver uit de buurt van het gelijknamige appartementen complex, ligt een beetje achterin het winkelcentrum en uitgaansbuurt El Chaparral. Het bevind zich op de Avenida de Gran Canaria. In dit open winkelcentrum zijn er hollandse, scandinavische en engelse bars.

De liefhebbers van de spaanse en canarische keuken kunnen rekenen op enkele goede restaurants. Boodschappen zoals voeding, geschenken en andere dagelijkse benodigdheden kan je kopen in de supermarkt aan de ingang van El Chaparral. Deze is gelegen naast het Hotel Riu Papayas en Riu Flamingo.

Het echte leven in El Chaparral begint tijdens de avonduren tot in de vroege uurtjes. Wil je is hardop meezingen en feesten op lekkere hollandse muziek dan staan de dj’s van het Heineken Café en Café Downtown II iedere dag klaar voor uw Party.

Regelmatig zijn er optredens van artiesten en de mogelijkheid tot karaoke. Het is er iedere avond een gezellige drukte met zeer veel ambiance.

Ook de Engelse en Scandinavische bars brengen internationale popmuziek afgewisseld met live optredens en karaoke en maken het tot een echte Party. Belgische toeristen kunnen in het Belgische café hun geliefde bier als Duvel, Leffe en andere biersoorten proeven. Van al dat drinken krijg je soms wel ééns honger. Het hollandse eetcafé, Broodje Amsterdam verzorgt de hongerige maag van de nederlander met hollandse kost.

Cita en Westfalia Terrassen uw event planner

Een andere maar zeker niet te vergeten plaats om te bezoeken tijdens de nachtelijke uren is het shopping center Cita. Het winkelcentrum is gelegen aan de Avenida de Francia en Avenida de Alemania.

Het is het tweede oudste winkelcentrum in Playa del Ingles. Drie verdiepingen met meer dan 200 handelszaken als winkels, shops, restaurants en bars verwennen dagelijks de toeristen.

Samen met u stappen we direct in het party gebeuren in Cita. Er is voor iedereen een geschikte bar. Duitse, Scandinavische, Belgische, Hollandse en Engelse bars zorgen dat de bezoekers zich niet vervelen. Eigenlijk zijn er teveel om ze hier allemaal te vermelden. Een veel bezochte travestie bar is Café Westfalia in het Cita Winkelcentrum Meer info

CC Yumbo tijdens de nacht, gay en travestieshow

Yumbo opende voor het eerst zijn deuren in 1982 als winkelcentrum. Yumbo op Gran Canaria is vooral gekend bij toeristen door de spetterende avondshows. Het winkelcentrum telt 4 verdiepingen met een verscheidenheid aan winkels, restaurants, cafetaria’s en bars. Een immens groot park als binnentuin word gebruikt voor speciale evenementen. De jaarlijkse Gay Pride en Carnaval feesten worden hier georganiseerd.

Winkelcentrum Yumbo in Playa del Ingles de uitgaansbuurt met bars en travestieshows

Tijdens de avond transformeert het shoppen in een echte party. De restaurants met aangename terrassen in openlucht zijn volgeboekt, bars en discotheken open de deuren. Het spektakel van het commercieel centrum Yumbo begint vanaf 22 uur, het tijdstip dat de winkels hun deuren sluiten.

Terwijl veel bezoekers s’avonds op een terras genieten bij een aangename temperatuur van een cocktail of een biertje, komen homo’s en lesbiennes samen in speciale bars. Chez Funny Boy’s, Sparkles Show Bar, Terry Show en Ricky’s Cabaret, brengen ieder op zijn eigen manier fantastische Travestie en Drag Queen shows.

Mantrix Disco is de meest populaire gay club in het zuiden van Gran Canaria. Al veel jaren komen homo’s en lesbienne’s samen in deze gay club. Deze prachtige bar met een donkere kamer en afgezonderde kamers is iedere dag geopend van 02.00 uur tot 6.00 in de morgen. Plaatselijke dj’s zorgen voor de gepaste muziek.Website

Mykonos Bar in Yumbo is reeds jaren gekend in Playa del Ingles. Popmuziek, video schermen, een dansvloer en afgezonderde ruimtes verwennen de mannen iedere dag. Mykonos Bar is geopend vanaf 23.00 uur tot 03.30 uur. Website …

Tubos Bar is één van de populairste gay bars in het winkelcentrum Yumbo in Playa del Ingles. Popmuziek word gebracht door de beste dj’s in een prachtige atmosfeer. Tubos Bar situeert zich op het 4de verdiep. De bar is geopend van 23.00 uur tot 03.30 uur iedere dag. Website

Als je als homo enkele uren wil genieten van een zalige sauna dan kan ik je zeker Sauna Heroes aanbevelen. Deze prachtige sauna is enkel toegankelijk voor mannen.

Het is een zeer moderne en nette sauna. Faciliteiten zijn een bar, cabines, jacuzzi, droge sauna en kleedkamers. De sauna is gelegen naast de Mantrix nachtclub op de 4de verdieping. Iedere dag geopend vanaf 16.00 uur tot 02.00 uur. Bij slecht weer, wat natuurlijk niet veel voorkomt op Gran Canaria opent de sauna vroeger. Bezoek de website